Både små og store bedrifter trenger en profesjonell nettside for å markedsføre seg og nå ut til potensielle kunder på nettet. Nettking Solutions AS tilbyr nettsider til fast lav pris, uten at det går på bekostning av kvalitet eller funksjonalitet.

Våre nettsider er skreddersydd for hver enkelt kunde, og vi tar hensyn til deres behov og ønsker når vi utvikler nettsiden. Vi fokuserer på både det visuelle utseendet og brukeropplevelsen, slik at nettsiden ikke bare ser bra ut, men også er enkel å bruke og navigere på. Vi tar også hensyn til søkemotoroptimalisering (SEO) for å sikre at nettsiden blir funnet av potensielle kunder på nettet.

Vi tilbyr også ulike tilleggstjenester, som for eksempel oppsett av e-postkontoer, integrasjon av sosiale medier og tilpasning av nettsiden til ulike enheter og skjermstørrelser. Vi har også kundestøtte som er tilgjengelig for å hjelpe kundene våre med eventuelle spørsmål eller problemer de måtte ha.

Ved å velge Nettking Solutions AS som din nettsidepartner, kan du være trygg på at du vil få en profesjonell og funksjonell nettside til en fast lav pris. Vi tar oss av utviklingen og vedlikeholdet av nettsiden, slik at du kan fokusere på å drive din bedrift.

Hva er inkludert i våre nettsider?

Responsiv nettside
  • Når vi utvikler nettsider så tilpasser vi dem til mobil, nettbrett og større skjermer for å være sikre på at alle besøkende får en like god brukeropplevelse. Vi optimaliserer også innlastingshastigheten for at brukerne dine skal få en god opplevelse.
Optimalisert for søkemotorer
  • Alle nettsidene vi utvikler er optimalisert for slik at de rangerer høyt i søkemotorer og er konkurransedyktige. Å være på side to i Google søk har ingen hensikt.
Backup, sikkerhet og hosting
  • Vi bruker ProISP til hosting for alle våre nettsider. De er en av Norges raskest voksende aktører innen hosting-tjenester og sørger for at nettsiden din har god sikkerhet til enhver tid. Vi tar også backup av alle nettsider vi utvikler i tilfelle noe skulle skje.
Ingen bindingstid
  • Våre tjenester har ingen bindingstid eller spesielle vilkår for oppsigelse. Hvis du ikke er fornøyd skal du selvsagt stå fritt til å finne noen andre.
Kundestøtte og vedlikehold
  • Du kan kontakte oss hvis du trenger kundestøtte. Vi vil besvare dine henvendelser hyppig på telefon og e-post. Hvis vi ikke kan hjelpe deg umiddelbart vil saken din få høy prioritet.
Fastpris avtaler
  • Vi har samlet de mest vanlige behovene inn i fastpris pakker slik at det er forutsigbart hva det vil koste når tiden kommer. Det er ingen skjulte kostnader eller overraskelser underveis i utviklingsprosessen.

Strategi

Vi definerer din konkurranse og målgruppe. Oppdag hva som fungerer i din industri, og utform deretter nettstedet ditt deretter.

Design

Fargeskjema, layout, nettstedskart og stil. Vi vil bringe merkevaren din til live med et unikt mesterverk, laget for deg.

Utvikle

Vi gjør ideene dine til virkelighet. Nettsiden din er plassert på en "utviklingsserver" hvor du får se hele prosessen live.

Trafikk

Nettsiden blir tilgjengelig for alle og vi vil jevnlig utføre vedlikehold. Hvis du ønsker mer trafikk til nettsiden kan vi utføre markedsføringen for deg!

//www.nettking.no/wp-content/uploads/2022/09/Logo-footer-3.png