Hva er inkludert i våre nettsider?

Responsiv nettside
  • Når vi utvikler nettsider så tilpasser vi dem til mobil, nettbrett og større skjermer for å være sikre på at alle besøkende får en like god brukeropplevelse. Vi optimaliserer også innlastingshastigheten for at brukerne dine skal få en god opplevelse.
Optimalisert for søkemotorer
  • Alle nettsidene vi utvikler er optimalisert for slik at de rangerer høyt i søkemotorer og er konkurransedyktige. Å være på side to i Google søk har ingen hensikt.
Backup, sikkerhet og hosting
  • Vi bruker ProISP til hosting for alle våre nettsider. De er en av Norges raskest voksende aktører innen hosting-tjenester og sørger for at nettsiden din har god sikkerhet til enhver tid. Vi tar også backup av alle nettsider vi utvikler i tilfelle noe skulle skje.
Ingen bindingstid
  • Våre tjenester har ingen bindingstid eller spesielle vilkår for oppsigelse. Hvis du ikke er fornøyd skal du selvsagt stå fritt til å finne noen andre.
Fastpris avtaler
  • Vi har samlet de mest vanlige behovene inn i fastpris pakker slik at det er forutsigbart hva det vil koste når tiden kommer. Det er ingen skjulte kostnader eller overraskelser underveis i utviklingsprosessen.
Kundestøtte og vedlikehold
  • Du kan kontakte oss hvis du trenger kundestøtte. Vi vil besvare dine henvendelser hyppig på telefon og e-post. Hvis vi ikke kan hjelpe deg umiddelbart vil saken din få høy prioritet.

Vi gjør deg synlig på nett!

Vi tilbyr et utvalg av nettsidepakker som er tilpasset dine behov og budsjett. Nettsiden vi lager for deg vil kommunisere med dine eksisterende og fremtidige kunder på en trygg og profesjonell måte.

Noen av tjeneste vi tilbyr som går under drift og vedlikehold har fastpris:

  • Tilstandskontroll av nettside
  • Sikkerhetskopi av nettside
  • Gjenoppretting av nettside
Ønsker du en nettside?

Utvalgte referanser

Nettside for deg med større behov

Vi utvikler også skreddersydde nettsideløsninger for bedrifter med større behov. Hvis du ønsker et pristilbud kan du kontakte oss for å diskutere kravene. Uansett hva du trenger kan vi sikre deg en rask og brukervennlig nettside med kraftige og solide løsninger som kan vokse i takt med bedriftens behov. Vi har alltid fokus på at våre kunder skal ha muligheten til å forstå og administrere løsningene vi utvikler, uansett behov.