Oppnå flere besøk på nettstedet ditt
  • Med nettannonser der brukerne blir ført til nettsiden din, kan du oppnå økt salg på nett og få inn flere bestillinger.
Få flere til å ringe bedriften
  • Få flere kunder til å ringe deg ved å vise annonser med telefonnummeret til bedriften din samt en «klikk for å ringe»-knapp.
Oppnå flere butikkbesøk
  • Med bedriftsannonser blir det enklere for folk å finne bedriften din på kartet, og da får du flere kunder innenfor døren.

Skap vekst i bedriften med Google Ads

Nå ut til potensielle kunder når de søker etter bedrifter som din på Google. Du betaler bare for resultater, for eksempel når noen klikker for å besøke nettstedet ditt eller ringer til bedriften din. Vi oppretter en markedsføringsplan og setter opp Google annonser slik at du opplever vekst i bedriften.

Google er stedet der folk søker etter ting de kan finne på, hvor de skal dra, og hva de skal kjøpe. Du kan få vist annonsen din på Google idet noen ser etter produkter eller tjenester som de bedriften din tilbyr.

Det spiller ingen rolle om kundene ser annonsen din på mobil eller datamaskin, for en betimelig annonse kan gjøre folk om til verdifulle kunder.

 

Google bedriftsprofil

Skill deg ut på Google med en bedriftsprofil

Gjør folk som finner deg på Google Søk og Maps, til nye kunder via en bedriftsprofil for din fysiske butikk eller tjenesteområdet ditt.

  • Det er koster ingenting å opprette en bedriftsprofil
  • Den er enkel å administrere
  • Kan tilpasses din bedrift med relevant informasjon.
Ta kontroll over førsteinntrykket kundene sitter igjen med

Fremhev viktig informasjon, og vis hva det er som gjør bedriften din unik – direkte fra bedriftsprofilen din.

Legg til viktig informasjon

Legg til informasjon som åpningstider, telefonnummer og helse- og sikkerhetstiltak, så kundene vet hva de kan forvente seg.

Del bilder, logoen din og mer

Vis frem bedriftens personlighet gjennom bilder, logoen din og forsidebilde med mer for å skille deg ut fra konkurrentene.

Svar på anmeldelser

Svar på offentlige anmeldelser fra kunder for å bygge tillit hos både nye og returnerende kunder.

Søkemotoroptimalisering

SEO
Hva er SEO?

SEO eller søkemotoroptimalisering, handler om å tilrettelegge slik at en nettside rangerer høyere i søkemotorer.

Hvorfor er SEO viktig?

SEO er viktig fordi det vil føre til at flere ser nettsiden din, som igjen fører til at trafikken på nettsiden øker og du får muligheten til å tilby dine produkter eller tjenester til potensielle kunder.

I Norge er Google den desidert største søkemotoren, og her er det essensielt at merkevaren din er godt synlig. Når var sist du ikke klikket på et av de første resultatene? Dagens forbrukere tar ekstremt raske beslutninger.

Tilstedeværelse i sosiale medier

Markedsføring i sosiale medier er en god og billig måte å tiltrekke seg nye kunder på. De fleste bedriftene vi samarbeider med har allerede en eller flere profiler i sosiale medier. Det de derimot ikke har er en plan for hvordan de skal skape vekst og interaksjon med brukere.

Når vi utfører markedsføring for våre kunder starter vi alltid med å lage en markedsføringsplan. Først undersøker vi hvor kundene dine oppholder seg på internett. Det kan for eksempel være Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Deretter setter vi opp en publiseringskalender som sier hva som skal legges ut, når det skal legges ut og hvor ofte det skal legges ut.

https://www.nettking.no/wp-content/uploads/2018/03/facebook-login-g63cad0877_640-640x427.jpg
//www.nettking.no/wp-content/uploads/2022/09/Logo-footer-3.png