Nettking Solutions AS er et norsk webdesign- og utviklingsfirma som tilbyr en rekke tjenester til bedrifter og organisasjoner i Norge og internasjonalt. Selskapet ble etablert for å hjelpe bedrifter med å øke sin digitale tilstedeværelse og nå ut til sitt publikum på en effektiv måte.

Nettking Solutions har et team av erfarne designere og utviklere som jobber sammen for å lage unike og skreddersydde løsninger for kundene. Vi tar hensyn til kundens ønsker og behov, og legger stor vekt på å lage brukervennlige og effektive nettsider som er enkle å navigere og som gir en god brukeropplevelse.

Vi tilbyr ulike tjenester som webdesign, webutvikling, søkemotoroptimalisering (SEO), hosting og vedlikehold av nettsider. Vi jobber med ulike plattformer som WordPress, Magento, Shopify og andre. Vi kan også hjelpe med e-handel og integrasjon av betalingsløsninger.

Nettking Solutions er stolt av å ha hjulpet mange bedrifter med å øke sin synlighet og suksess på nettet. Vi har erfaring med ulike bransjer og sektorer, og tilbyr tjenester til små og store bedrifter.

Vi har en kundeorientert tilnærming, og vårt mål er alltid å hjelpe kundene med å oppnå sine mål på nettet. Vi jobber tett med kundene våre for å forstå deres behov og ønsker, og vi legger stor vekt på å gi god kundeservice og support.

Nettking Solutions er opptatt av å holde seg oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene innenfor webdesign og utvikling. Vi jobber hardt for å være i forkant av utviklingen, og sørger for å tilby våre kunder innovative og moderne løsninger.

"Din nettside kan være din beste medarbeider, om du bruker nok tid på «opplæringen»."

Martin Arthur Andersen, Daglig Leder

Våre ansatte

Bilde av Martin
Martin Arthur Andersen

Daglig Leder

Som daglig leder har Martin en sterk visjon om å lede selskapet mot suksess og vekst. Han har en evne til å identifisere og utvikle muligheter, samt å omsette disse til konkrete strategier og handlinger. Han er en strategisk tenker som er opptatt av å utvikle og implementere langsiktige planer for å sikre selskapets bærekraftige utvikling.

Hvem er vi

Vi er en liten bedrift som holder til i Halden med ekspertise innen web design, utvikling og markedsføring. Vi ønsker å samarbeide med gode mennesker og bedrifter for å hjelpe dem med å oppnå en tilstedeværelse på internett.

Hvorfor vi gjør det

Våre ansatte elsker vi å jobbe med informasjonssikkerhet og vi føler at det kan gjenspeiles i kvaliteten av oppdragene våre. Å jobbe med kunder som elsker jobben sin blir til et morsomt og bra partnerskap for alle som er involvert.

Hva gjør vi

Vi fokuserer på å tilfredsstille kundene våre ved enestående kundeservice og gode løsninger. Vi utvikler apper, nettsider og nettbutikker som konverterer dine brukere til kunder.

//www.nettking.no/wp-content/uploads/2022/09/Logo-footer-3.png