Personvernserklæring for Nettking.no

Personværnserklæringen for Nettking.no omhandler innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på Nettking.no. På denne siden finner du informasjon om personopplysningene som samles inn og brukes i forbinnelse med ordre og når du tar kontakt via kontaktskjema, hvordan de brukes og hvilke rettigheter du har.

Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 41 06 90 84
Åpningstider kundeservice: Mandag – fredag 10-20
Henvendelser på mail rettes til Martin Arthur Andersen, m@nettking.no

Hva slags informasjon vi samler inn.

Kundeservice
Dette kommer ann på hvordan du tar kontakt og hva du ønsker. Bestiller du eller skal reklamere på en vare eller tjeneste via telefon vil de samme beskrivelsene gjelde som de nedenfor. Som regel vil det være aktuelt å registrere kontaktopplysninger for oppfølging og oppfylling av avtale.

Ved kjøp av varer eller/og tjenester
Nettking.no registrerer navn, telefonnummer, epost, adresse og eventuell betalingsmetode (ikke betalingsinformasjon som kortnummer etc.), hvilke varer og / eller tjenester og tidspunkt på bestilling.

Reklamasjon
Reklamerer du på en vare eller om en vare skal repareres behøver vi kontaktopplysninger for å kunne holde deg oppdatert med informasjon om servicestatus, historikk, eventuelle kostnader eller oppgraderinger av varen.

Registrere brukerkonto
Du kan velge å registrere en bruker i løpet av kjøpsprossessen. Huk av valget for å opprette en konto. På denne måten kan du sjekke dine tidligere ordre på «Min konto»-siden.

Administrasjon av brukerkontoen
På brukerens «Min konto»-side får man tilgang til sendingsstatus og sporing, administrere dine kontaktopplysninger og passord. Glemt passord kan kun sendes til eposten brukeren er registrert med.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Samarbeidspartnere
Dine personopplysninger vil bli delt med samarbeidspartnere i forbindelse med service, reklamasjon, reperasjon eller bestilling av vare som ikke er på lager.

Informasjonskapsler på Nettking.no

Personlig opplevelse av Nettking.no
Nettking.no gir deg brukertilpasset innhold på bakgrunn av historikken din på nettsiden. Innholdet bli basert på hvilke produkter du har sett på og kjøper, nettleser, dato og tidspunkt for besøk. Denne informasjonen vil ligge i informasjons-kapselen (cookie) i din egen nettleser og kan slettes når du vil.

Sletting

Personopplysningene som er registrert i forbinnelse med kjøp vil slettes når det ikke lenger er behov for å lagre de. Det vil si etter at reklamasjonsretten er utløpt (Eksempel: 6 måneder på batterier), med mindre vi må lagre de på grunn av lovpålagte forpliktelser i
regnskapsloven. I tilfellene der disse opplysningene ønskes slettet vil opplysningene bli byttet ut med en nummerkode for å kunne identifisere orderen.

Dine rettigheter

Nettking.no setter pris på dine tilbakemeldinger. Her er rettighetene du har når du tar kontakt med oss:

For å ta bruk dine rettigheter ta kontakt via kontaktopplysningene ovenfor. Vi må be deg om å bekrefte din identitet eller å oppgi opplysninger før du kan bruke dine rettigheter. Dette er for å sikre at vi kun gir deg tilgang til din informasjon.

Innsyn
Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Henvendelser om hvilke opplysninger Nettking.no oppbevarer om ditt kundeforhold kan rettes til kontaktopplysningene ovenfor.

Endre/slette opplysninger
Du kan be oss endre eller slette opplysninger om deg. Du kan når du vil slette din egen brukerkonto.

Trekke samtykke for elektronisk markedsføring
Dersom du har godkjent elektronisk markedsføring gjennom Nettking.no kan du når som helst avbryte ditt abonement via linken nederst i mailen.

Endringer

Dersom funksjonaliteten på nettsiden endrer seg kommer personvernerklæringen til å endres som følge av dette. Hvis det er store endringer, vil det finnes informasjon om dette på Nettking.no