La nettking bygge din neste PC

Å bygge en pc selv kan være skremmende. Det finnes mange deler, og feil håndtering av dem kan føre til at pcen ikke skrur seg på. I nettking har vi mange års erfaring med bygging av pcer. 

Skreddersydd til dine behov

For hver pc vi bygger snakker vi med kundene først, slik at pcen blir bygget akkurat slik du ønsker. Om du ønsker en høy ytelse gaming pc,
en arbeidsmaskin til foto og video redigering eller en mining rig – våre teknikkere får det til. Send oss en melding i dag for å diskutere hva som blir best for dine behov.

Pc bygging

Bedrift support

Hold bedriften din gående og la nettkings tekniske spesialister hjelpe deg med å tilby de beste løsningene for din virksomhet. Planlegg en avtale ved å sende oss en henvendelse, så kan vi diskutere dine behov.

Forbruker support

Det er ikke noe mer frustrerende enn å ha dataproblemer som du ikke kan løse selv. Derfor er vi her! Du kan stole på at våre teknikere løser ethvert problem du har hjemme eller som du tar med til oss.

Ta en titt på noen av våre tidligere prosjekter

Hva skiller oss ut?

Raske og effektive

Nettkings teknikere jobber raskt og effektivt. Vi kan bygge pc-en din på en dag, gitt at alle delene allerede er kjøpt. Du kan selv velge om du vil kjøpe delene selv, eller om vi skal ta oss av det.

Konkurransedyktige priser

Priser vil variere veldig basert på vanskelighetsgraden på prosjektet. Uansett hvor stort prosjektet er, kan du være sikker på at vi legger oss lavere enn markedstanderen.

Avanserte løsninger

Vi har mange års erfaring innenfor pc bygging. Våre teknikere har vært innom både store og små prosjekter, for bedrifter og privatkunder. Vi kan bygge hvilken som helst løsning du ser for deg.

Få et skreddersydd tilbud

Vi tar kontakt med deg innen kort tid med et personlig pristilbud.