Funksjoner og integrasjoner


Vi designer og setter opp en fullstendig løsning hvor dine behov er i fokus

Brukervennlighet på tvers av platformer

Uansett enhet skal brukeren få like god opplevelse. Dette gjelder både din kunde og deg som nettside-eier. Alle funksjoner er laget slik at de kan brukes uansett hva slags enhet som brukes

Smart SEO

Google har milliarder av søk daglig og kan generere stor trafikk til nettsiden ved å gjøre nettsiden enkel å lese, kategorisere og vise til andre.

Statistikk i sanntid

Se statistikk i sanntid. Du kan enkelt ta ut rapporter med gode filtre. Statistikken er lett å forstå og kan blant annet brukes til å forbedre konverteringsrate.

Fleksibel butikkløsning

Ingen butikker har helt like behov. Få en løsning som er skreddersydd dine behov slik at driften av nettsiden går så effektivt som mulig.

Utrolig responsiv

Det er ingen overdrivelse at alle funksjoner på nettsiden, både front-end og back-end er fullt mulig å styre fra alle slags enheter.

Sjekk ut vår nettbutikksløsning

Kratige funksjoner som gjør det enkelt for din kunde å handle og legger opp til mer salg på en fornuftig måte.​

Designet for å bli brukt av din kunde

Designet på nettsiden og hvor du har plassert bilder, tekst, knapper osv. kan være helt avgjørende for hvor bra nettsiden din jobber for deg. 

Din nettside kan være din beste medarbeider, om du bruker nok tid på «opplæringen».

Ingen annen av dine ansatte jobber for deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året for under en krone i timen. Nettsiden tar aldri ut sykemelding, den er ikke avhengig av dagsform og vil alltid yte like god service. Det er nesten ingen begrensning på antall henvendelser den kan behandle. Så da kan du bruke din tid på å yte enda bedre service når du er med din kunde.

Få et skreddersydd tilbud

Vi tar kontakt med deg innen kort tid med et personlig pristilbud.