Hyr en kryptokonsulent

Ønsker du å investere i kryptovaluta, men tør ikke fordi du ikke vet nok? Hyr en kryptokonsulent. Kom i gang med kryptovaluta i dag.
Vi brenner for kryptovaluta. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ikke la mangel på kunnskap bli en barriere

Unngå trøbbel med skatten

Vi sørger for at du har oversikt og den nødvendige dokumentasjonen som skal til for å kunne levere en korrekt skattemelding.

Gjør det enkelt å bruke

Unngå å gjøre nybegynnerfeil. Velg riktig løsning med en gang. Vi har lang erfaring med ulike tjenester som gjør det enklest mulig å forholde seg til kryptovalutaen sin. Vi ser ann ditt behov og skreddersyr din løsning til deg.

Oppsett av lommebøker

Valg av lommebok avhenger av flere faktorer. Vi tar en vurdering utifra ditt behov og anbefaler en løsning som vil passe ditt behov.

Analyse og indikatorer

Vil du lære om statistikk, grafer, tekniske indikatorer? Synes du det er like spennende som oss å følge med på markedet i sanntid? #cryptoweekend eller kanskje du vil begynne med trading?

Automatisk handel

Gjør det lettvint å handle med kryptovaluta. Sett opp automatiske handler på bestemte tidspunkter. Her også setter kun fantasien grenser. Det er svært lite som du som bruker kan gjøre som du ikke kan få en datamaskin til å gjøre raskere for deg.

Betal med kryptovaluta

Overalt i hele verden. Ja, selv på jokern på hjørnet. Tar de kort, kan du betale med kryptovaluta. Vi hjelper deg i gang med registrering og setter opp nødvendige tjenester for deg og lager en oversikt med informasjonen du trenger å oppbevare.

Er du lei av å bare få hat og negativitet når du spør folk på nettet?

Snakk heller med noen som er genuint interessert.

Få svar på dine spørsmål

Nettking’s spesialitet er å finne sann informasjon på internett. 

Få svar på alt du lurer på. Kun din fantasi setter grensen. Du får vite alt du ønsker.

Vi holder kurs en til en og for grupper.

Velg det som passer best for deg

Gratis

5 minutter

499 kr​

PR TIME​

799 kr

PR TIME

Send oss en melding

Vi tar kontakt så snart vi har en ledig konsulent.