Vil du ha gratis bitcoin?

Digital valuta

Vil du ha gratis bitcoin?

BitCoin begynner å bli en svært populær kryptovaluta, og det kan nesten sammenlignes med aksjer. Verdien går både opp og ned. Fortjeneste skjer ved salg av en valuta som har økt i verdi mens du har eid den. I denne artiklen får du vite hvordan du kan tjene BitCoin gratis! 

Dersom du ønsker gratis BitCoin, anbefaler Nettking at du sjekker ut Micro-BTC Mining Cloud. Det er en Mining Cloud som lar deg mine kryptocoins  uten å investere med egne penger og helt uten mining-utstyr! Micro-BTC Mining Cloud ønsker flere brukere, og vil derfor la deg starte helt gratis! Micro-BTC Mining Cloud har dette tilbudet i håp om at du skal investere med dine egne penger senere, men du kan fint dra nytte av tilbudet deres uten å måtte betale en krone. Denne artikkelen viser deg hvordan!

Den digitale valutaen har en verdi i dag, og kanskje en økt verdi imorgen. Hvis du begynner med mining, vil du få BitCoin utdelt helt til det ikke er flere BitCoin. Det blir en inntektskilde som går av seg selv, og tjener kapital for deg.

Ved førstegangs innlogging får du også tildelt 30GH/s sha-256 mining. Det betyr en slags «prosessor» som gjør at du kan samle kryptovaluta raskere. Med GH/s øker du din kapasitet, og du vil etterhvert få mulighet til å bruke opptjente midler på å oppgradere antall GH/s.

For å begynne må du registrere deg, og skaffe deg en BitCoin Wallet. BitCoin Wallet er en digital lommebok. På samme måte som du har bankkort til bankkontoen din, trenger du en digital lommebok til kryptovaluta. Du kan også knytte den digitale lommeboken til bankkontoen din, så du kan få utbetalinger av fortjenesten. Det finnes flere forskjellige lommebøker å velge mellom, nettking anbefaler CryptoPay. I denne artiklen blir det derfor beskrevet hvordan du oppretter lommebok der.

Dersom du ikke har digital lommebok, lages dette først.

 

 

 

 

Slik oppretter du digital lommebok: 

  • Gå inn på CryptoPay sin nettside. Igjennom denne lenken vil du få 25% rabatt på alle kort og tjenester du gjør med din bitcoin wallet.
  • Registrer deg med brukernavn og passord.
  • Bekreft e-postadressen din ved å trykke på lenken du har mottatt på e-post.
  • Logg inn, og kopier Wallet Adress. Denne skal limes inn på din Micro-BTC konto, slik at du kan motta utbetalinger.

Nå gjennstår det bare å opprette inntektskilden! 

 

 

 

Slik oppretter du gratis mining-konto på Micro-BTC: 

  • Registrer deg på https://Micro-btc.com/?r=nettking  med brukernavn og passord.
  • Bekreft e-postadressen din ved å trykke på lenken du har mottatt på e-post.
  • Logg inn
  • Lim inn din BitCoin Wallet Adress.
  • Trykk «Start mining» øverst på siden, og følg med på at kronene triller inn!
Martin Arthur Andersen

<p>Innehaver av Nettking.no</p>