Om Nettking Solutions

Om Nettking Solutions

Nettking.no er en nettbutikk som drives av Martin A. Andersen. Denne drives primært for moro skyld, men også for å lære om hva det vil si i drive en nettside.

Om Nettking Solutions

13669596_10205716758991889_5961503574649059224_n

Martin Arthur Andersen

Innehaver

Telefon: 410 69 084
Epost: m@nettking.no

Ofte stilte spørsmål

Betaling

Forskuddsbetaling via faktura
Dersom du skal betale via faktura tilbys det kun forskuddsbetaling. Nettking Solutions bruker ikke KID, kredittsjekk eller inkasso, så det tar derfor 1-2 dager lenger før du får varen din.

PayPal
Du kan betale med kort via PayPal, selv uten å måtte lage PayPal-konto. Dette er vesentlig raskere enn faktura, da orderen kan behandles dagen etter.

Vipps
Å betale via Vipps er den raskeste måten å betale på. Da blir som regel orderen behandlet samme dag.

Frakt

Det tar ofte litt tid før Posten får oppdatert informasjon.
Hvis du ikke får opp noen informasjon innen en ukes tid er det vanligst en av følgende grunner:
Enten er pakken så liten at den blir sendt som brev, og vil bli levert direkte til din postkasse. Da vil det ikke komme noe sporing før den når ditt lokale postlokale, og da vil du sannsynligvis motta varen før du ser den er vei, med mindre du sporer hver dag.
Hvis pakken er så stor at den ikke får plass i postkassa di, vil du kunne se den før fordi da er det andre regler og rutiner for scanning og kontrollpunkter, men Posten/Bring får som regel ikke informasjon om den før den er registrert inn i Norge.

Leveringstiden varierer fra produkt til produkt. Derfor står det leveringstid på produktsiden for produktet det gjelder.

De fleste produktene har ca 15-34 dager levering.

Kjøp

Gå til Min konto

Vi hjelper deg å finne rett produkt, og svarer på det du måtte lure på.

Telefon: 410 69 084
Ring kl 10-20 mandag-fredag, send sms i helgene

Epost: salg@nettking.no
Epost besvares i ukedagene.

Retur

Du kan fritt returnere uåpnede varer innen 30 dager etter at du har mottatt den. For å returnere en vare fyller du ut skjemaet som du fikk sammen med ordrebekreftelsen. Dersom varen allerede er på vei, eller du har mottatt den, må den returneres til Grønlundveien 1b, 1400 Ski.

Generell informasjon

Spørsmål og kjøpshjelp
Vi hjelper deg å finne rett produkt, og svarer på det du måtte lure på

Telefon: 410 69 084
Ring kl 10-20 mandag-fredag, send sms i helgene

Epost: salg@nettking.no
Epost besvares i ukedagene.

Returrett
Returrett inntil 30 dager etter mottatt vare. Når du bestiller en vare følger det med returskjema.

Frakt og levering

Fraktkostnad: Vanligvis 0, men ikke på større ting
Leveringstid: Stort sett 15-34 dager

Betalingsmåter:

  • Kortbetaling (via PayPal)
  • Faktura
  • Vipps

Historikk

Nettking Martin Arthur Andersen, Org nr. 997132475MVA, er et enkeltmannsforetak som ble opprettet i 16.07.2011 av mannen selv. 

På barneskolen lagde og solgte jeg piratkopier av Super Mario og Løvenes konge spill på floppydisker helt til mamma oppdaget det og forklarte meg hvorfor det var galt.
Min første jobb var telefonselger hos Infonor. Med hånda på hjerte kan jeg si at jeg ikke var forberedt på det som møter en telefonselger hver eneste samtale i en alder av 16.
Men det var med på å vekke en interesse som nå er blitt det jeg tenker på som min lidenskap.
Så da jeg var ferdig på Ski videregående søkte jeg meg inn på Elkjøp. Ble ansatt som deltid og måtte konkurrere for å fast stilling.
Tre måneder inn i min heltidsansettelse blir jeg beste selger og mottok Top Gun prisen som Elkjøp på Vinterbro den gangen delte ut til de som virkelig hadde utmerket seg.
Det tok ikke lang tid før jeg ble begynt å bli lagt merke til. Teknologi har nemlig vært en særinteresse for meg siden barndommen, så det å følge med på hva som nytt på årets TV, PC, mobiler, nettbrett og liknende. Selv om jeg var ansatt spesifikt på det som da het brunevarer, det vil si TV, stereo, og liknende, var det jeg som ofte ble spurt om det de på dataavdelingen ikke kunne svare på.
Et år etter jeg ble fast ansatt tok jeg et kurs som var satt opp for de som ønsket å bli avdelingsledere, Avdelingsleder Trainee. Sjefen min skulle ha pappaperm, så jeg ble rushet gjennom dette kurset og måtte i en periode gjøre både min og hans jobb samtidig. Det gikk ikke og jeg ble utbrent. Kjente jeg var drittlei Elkjøp og trengte en ny start.
Da startet jeg Nettking. På veien mot drømmen om å kunne leve kun av nettbutikken har jeg tatt masse forskjellige IT-oppdrag, vikariater og diverse IT-konsultarbeid. I tillegg har jeg reinstallert mer enn 1000 datamaskiner med alt fra Windows xp til 10, linux og Chromium.
Informasjonsteknologi har så lenge jeg kan huske vært min særinteresse og nettking.no er mitt uttrykk av det.

Å drive nettbutikk har alltid vært noe jeg har drevet med fordi jeg elsker å drive med det

Sendes med båt fra Kina

For å holde prisene så lave som mulig har Nettking.no kun et lite varelager. Kun de mest solgte artiklene vil lagerføres, så leveringstid må beregnes. I snitt er det snakk om ca 17 dager levering. Hva som er forventet leveringstid står under generell informasjon på produktsiden for produktet det gjelder.