Kontakt

Kontakt

Ta kontakt

Martin Arthur Andersen

Innehaver

Telefon: 410 69 084

Epost: m@nettking.no

contactus

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Ofte stilte spørsmål

Det tar ofte litt tid før Posten får oppdatert informasjon.
Hvis du ikke får opp noen informasjon innen en ukes tid er det vanligst en av følgende grunner:
Enten er pakken så liten at den blir sendt som brev, og vil bli levert direkte til din postkasse. Da vil det ikke komme noe sporing før den når ditt lokale postlokale, og da vil du sannsynligvis motta varen før du ser den er vei, med mindre du sporer hver dag.
Hvis pakken er så stor at den ikke får plass i postkassa di, vil du kunne se den før fordi da er det andre regler og rutiner for scanning og kontrollpunkter, men Posten/Bring får som regel ikke informasjon om den før den er registrert inn i Norge.

Gå til Min konto

Vi hjelper deg å finne rett produkt, og svarer på det du måtte lure på.

Telefon: 410 69 084
Ring kl 10-20 mandag-fredag, send sms i helgene

Epost: salg@nettking.no
Epost besvares i ukedagene.

Du kan fritt returnere uåpnede varer innen 30 dager etter at du har mottatt den. For å returnere en vare fyller du ut skjemaet som du fikk sammen med ordrebekreftelsen. Dersom varen allerede er på vei, eller du har mottatt den, må den returneres til Grønlundveien 1b, 1400 Ski.

Leveringstiden varierer fra produkt til produkt. Derfor står det leveringstid på produktsiden for produktet det gjelder.

De fleste produktene har ca 15-34 dager levering.

Forskuddsbetaling via faktura
Dersom du skal betale via faktura tilbys det kun forskuddsbetaling. Nettking Solutions bruker ikke KID, kredittsjekk eller inkasso, så det tar derfor 1-2 dager lenger før du får varen din.

PayPal
Du kan betale med kort via PayPal, selv uten å måtte lage PayPal-konto. Dette er vesentlig raskere enn faktura, da orderen kan behandles dagen etter.

Vipps
Å betale via Vipps er den raskeste måten å betale på. Da blir som regel orderen behandlet samme dag.