Konsulenttjenester for bedrifter og privatpersoner

Nettking Solutions utfører konsulenttjenester for bedrifter og privatpersoner. I løpet av de siste 6 årene har Nettking reinstallert over 500 datamaskiner, satt opp 20 nettsider, anbefalt innkjøp av datamaskiner, telefoner, nettbrett og annet datautstyr. I tillegg har vi tatt alle mulige småoppdrag her og der.

Kjøp og vedlikehold av datautstyr, telefon med mer

Usikker på hva som er beste IT-løsningen til din bedrift?

La Nettking Solutions ta en vurdering og få den beste løsningen basert på deres behov. Nettking kan anbefale innkjøp av PC, tynnklienter, nettbrett, mobil, printere, kopimaskiner og liknende og finne riktig abonnementer og tjenester for din bedrift.

Vi kan ordne med automatiske backupløsninger og enkle tankemetoder, slik at ditt utstyr alltid føles som nytt og minske risikoen for å miste data.

Nettking Solutions har 6 års erfaring med drift og support innen IT og er klare til å hjelpe din bedrift inn i den digitale verden.

Mining av kryptovaluta

Har du spørsmål angående mining?

Vi kan bistå i valg av komponenter, oppbygging av maskiner, valg og installasjon av operativsystem, og programmering av mining programvare.

Få din rigg opp i dag, og sørg for stabil, sikker drift slik at du får minimal nedetid.

Nettking hjelper deg å finne beste konfigurasjon slik at du bruker minst mulig strøm i forhold til inntjening.

Få hjelp til automatiske kalkulasjoner slik at du får med deg de kryptovalutaene som gjør bråe hopp i pris, slik at du tjener mest mulig.

Automatikk og forenkling av daglige rutiner

Har du også noen repeterende oppgaver du skulle ønske gikk automatisk

Det meste er mulig å forenkle slik at det tar minst mulig tid.

Behandling av dokumenter, overvåking, fil-sortering og opprydding av mappestrukturer kan være svært tidkrevende om man må gjøre dette manuelt.

Du får en gratis befaring hvor du får et overslag over hva som kan forenkles, automatiseres og hva det vil kreve av arbeid.

Spar tid i dag og gjør de kjedelige repeterende oppgavene enklere og raskere å utføre.

Ta kontakt

Trenger du hjelp med noe av dette eller noe annet IT-relatert?

Beskriv ditt prosjekt, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.