Historikk

Nettking Martin Arthur Andersen, Org nr. 997132475MVA, var et enkeltmannsforetak som ble opprettet i 16.07.2011. Det er nå lagt ned på grunn av liten pågang og blir drevet på hobbybasis som privatperson. 

På barneskolen lagde og solgte jeg piratkopier av Super Mario og Løvenes konge spill på floppydisker helt til mamma oppdaget det og forklarte meg hvorfor det var galt.
Min første jobb var telefonselger hos Infonor. Med hånda på hjerte kan jeg si at jeg ikke var forberedt på det som møter en telefonselger hver eneste samtale i en alder av 16.
Men det var med på å vekke en interesse som nå er blitt det jeg tenker på som min lidenskap.
Så da jeg var ferdig på Ski videregående søkte jeg meg inn på Elkjøp. Ble ansatt som deltid og måtte konkurrere for å fast stilling.
Tre måneder inn i min heltidsansettelse blir jeg beste selger og mottok Top Gun prisen som Elkjøp på Vinterbro den gangen delte ut til de som virkelig hadde utmerket seg.
Det tok ikke lang tid før jeg ble begynt å bli lagt merke til. Teknologi har nemlig vært en særinteresse for meg siden barndommen, så det å følge med på hva som nytt på årets TV, PC, mobiler, nettbrett og liknende. Selv om jeg var ansatt spesifikt på det som da het brunevarer, det vil si TV, stereo, og liknende, var det jeg som ofte ble spurt om det de på dataavdelingen ikke kunne svare på.
Et år etter jeg ble fast ansatt tok jeg et kurs som var satt opp for de som ønsket å bli avdelingsledere, Avdelingsleder Trainee. Sjefen min skulle ha pappaperm, så jeg ble rushet gjennom dette kurset og måtte i en periode gjøre både min og hans jobb samtidig. Det gikk ikke og jeg ble utbrent. Kjente jeg var drittlei Elkjøp og trengte en ny start.
Da startet jeg Nettking. På veien mot drømmen om å kunne leve kun av nettbutikken har jeg tatt masse forskjellige IT-oppdrag, vikariater og diverse IT-konsultarbeid. I tillegg har jeg reinstallert mer enn 1000 datamaskiner med alt fra Windows xp til 10, linux og Chromium.
Informasjonsteknologi har så lenge jeg kan huske vært min særinteresse og nettking.no er mitt uttrykk av det.